WE ALSO DO PODCASTS!

TUPLASHOTTI

YRITTÄJYYS -JA PERHE- PODCAST

LISTEN BELOW ↘

TUPLASHOTTI PODCAST

NOW running the TUPLASHOTTI podcast hosted in Finnish. Produced by AIM by Mia, hosted by Mia Ehrnrooth and Maria Friström discussing the topic of balancing business and babies. TUPLASHOTTI  podcast is made in collaboration with Klarna.

You don’t speak Finnish ? Don’t worry. Co-host Maria Friström is Finnish/American and does a great job throwing in some English here and there. Also, here is your perfect opportunity to learn the second hardest language in the world - take it ! ;) 

-


Tuplashotti: Yrittäjyys-ja perhe-podcast. Rehellistä puhetta yrittäjyydestä ja äitiydestä. Juontajina toimivat mm. Salatut elämästä-sarjasta tuttu näyttelijä ja yrittäjä Mia Ehrnooth, sekä yrittäjä ja malli Maria Friström. Podcast toteutetaan kaupallisessa yhteistyössä Klarnan kanssa. 

Humoristisen ja rehellisen podcastin punainen lanka on itsensä kehittäminen, sekä äitiyden normalisointi ja päivittäminen 2000-luvulle. Kansainväliset urat ovat tuoneet paljon kokemusta ja hyviä oppeja, mutta myös haastavia vastoinkäymisiä — Mia ja Maria jakavat nämä rehellisesti ja tarjoavat hyvät naurut päälle.

Jaksot voi katsoa myös YouTubesta.